Category:

Rady a Návody

Tajemství pravého rizota

Rýže patří mezi nejvšestrannější potraviny, dá se připravit na slano, stejně tak i na sladko - jako předkrm, hlavní jídlo i dezert. magazín Vařečka 07.10.2021...

Tipy, triky a nápady: Jak zkoušet teplotu oleje

Nejlepší metodou, jak vyzkoušet, zda je koláč upečený, je píchnout do něj párátko, špejli nebo tenké dřívko. Tento způsob je všeobecně známý. Méně známé...

Podzim na talíři po novém! Připravte si voňavé pesto z dýňových jadérek

Vedle bazalkovém, petrželové zda špenátovém peste můžete vyzkoušet další - pesto z dýňových jadérek. Pravda 09.10.2021 07:00 pesto, dýně, jadérka Foto: ShutterstockPesto z dýňových jadérek.Nejen...

10 TOP momentů z Paříže: Barvy, erotika, historie i luxus

Svět módy má za sebou přehlídky kolekcí na sezónu Jaro / Léto 2022. Po delší odmlce a přesunu do online prostoru se mnohé ze...

Manžel miluje podpatky na jejích nohou

1Slováci si ji pamatují jako královnu krásy, později se prosadila iv oblasti public relations. Veronika Vágnerová Husárová však nezahálí. Nejnovější si splnila svůj dlouholetý...